Het gezamenlijke verhaal

Elk stel heeft een uniek gezamenlijk verhaal. Uniek en inspirerend omdat in ieder verhaal mensen op hun eigen manier zoeken naar antwoorden op de vraag wat liefhebben is. 

We zijn in onze cultuur gewend om eigenlijk alleen stil te staan bij wat een dierbare ander voor je betekent tijdens geboorte, trouwen, ziekte of overlijden. Door stil te staan bij die vraag valt vanzelfsprekendheid van de relatie even weg. Je bekijkt de ander weer met nieuwsgierigheid. En vraagt je af: wat is eigenlijk ons gezamenlijke verhaal? 

Het was mijn ouders idee om hen te interviewen over hun relatie. En hoewel ze elkaar al veertig jaar kennen raakten ze allebei ontroerd en vervuld van geluk. Ik ben toen doorgegaan met interviewen van andere stellen van alle leeftijden. De reacties op het gezamenlijke verhaal waren zo positief dat ik er van overtuigd ben dat dit een waardevolle beleving is voor elke relatie.

Ik kan jullie verhaal optekenen door jullie afzonderlijk te interviewen. Het verwoorden en lezen van het verhaal versterkt de intimiteit met jezelf én je dierbare partner, familielid of vriend(in). 

Je kan het gezamenlijke verhaal zien als cadeau ter viering van een jubileum, een trouwen of als moment van bezinning van je relatie. Je ontvangt het gezamenlijke verhaal in een mooi gebonden document en eventueel een coachingsessie die de relatie verdiept en bekrachtigt.

Ervaringen

“Je hebt ons echt geholpen om anders naar elkaar te kijken en het gesprek aan te gaan.” 

– Arnout –

“Wat heb je mooi beschreven waaruit onze dynamiek bestaat. Het was voor mij een zeer fijne ervaring, tijdens de sessie leerzaam, en door het lezen van het document werden er nog meer verborgen deuren zichtbaar.”

– Marc –

“Wow, wat fijn, mooi en uitgebreid! Ik voel me heel rijk en dankbaar dat je onze woorden hebt weten te vangen. Het was dierbaar om het te lezen.”

– Inge, organisatiepsychologe-

“Wat een mooi cadeau, de verpakking en de inhoud. Al lezend kwamen de tranen, je hebt me zeer ontroerd. Jezelf je gedachten horen uitspreken doet al zoveel en soms moet iemand je daar bij helpen.”

– Pien –

Tarieven

Het gezamenlijk verhaal bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het interviewen en het uitwerken van jullie persoonlijk perspectief;
  • Het uitwerken van mijn bespiegelingen op jullie waarden en thematiek;
  • Kennis en inspiratie ter verdieping.
  • Het verhaal gebundeld in een mooi document.

225 euro

  •  + Gezamenlijke sessie om handen en voeten te geven aan wat het in het hier en nu bij jullie afzonderlijk en gezamenlijk teweegbrengt.

300 euro

Het interviewen kan overal waar je je op je gemak voelt! Bij jullie thuis, ergens buiten of in een café.

Kadobon

Wil je dit aan een dierbare kado geven?
 
Je kan via deze link de kadobon downloaden en printen of naar de drukker sturen.
Translate